Prylrik dag

Idag har jag köpt lite mer som jag inte behöver, men jag kan inte heller låta bli och då får jag skyla mig själv.

Idag blev det:
 
Ett läppstift från Viva la diva ett mysigt ljus rosa.

En mascara från IsadoraOch en Smart eye pencil från NiveaSen fick jag även hem min nya mobil idag så nu har jag nytt nummer.
Den är lite större än min andra och är en helt annan modell emn man vänjer sig, alltid kul att testa något nytt.
Så nu ska jag sitta och lägga över lite låtar osv på mobilen, Hörs sen ha det så bra !FullkornsHjärtanText: Frebaco Kvarn AB

Allt för många produkter innehåller onödigt mycket socker. Vi som producerar livsmedel bär ett stort ansvar. Nu har vårt engagemang och strävan efter nyttigare frukostalternativ återigen visat ett hjärtligt resultat - Frebaco Frukosthjärtan. Så varsågod - ät och njut samtidigt som du får hjälp att minska ditt sockerintag och öka intaget av nyttiga kostfiber.


Fler bidrag i sockerdebatten
Till skillnad från många andra frukostprodukter innehåller Frebaco Frukosthjärtan fullkorn/naturell inget tillsatt socker. Den totala mängden är endast 2,5 % och allt det finns naturligt i råvarorna. Se det gärna som ytterligare ett bidrag i sockerdebatten - eller ännu hellre som ett praktiskt och gott sätt för dig att minska ditt sockerintag.


En god start på dagen
- eller ett nyttigt mellanmål
Frukosten är dagens viktigaste måltid. Det är ingen nyhet och det är även de flesta experter överens om. Med Frebaco Frukosthjärtan blir både du och magen glad. Dessutom blir du blir pigg, mätt, alert och väl förberedd för dagens utmaningar. Frebaco Frukosthjärtan fullkorn/naturell är helt utan tillsatt socker och ger dig nyttiga kostfiber från fullkornsvete. Våra Frukosthjärtan passar även utmärkt som mellanmål före träning eller andra aktiviteter.


Fullt med nyttigheter
Det är viktigt att äta tillräckligt med kostfiber för att hålla magen igång. Frebaco Frukosthjärtan fullkorn/naturell är rik på kostfiber (9 %) från fullkornsvete. Ordentligt med kostfiber i maten håller blodsockret på en jämnare nivå och håller dig mätt under längre tid. Äter du dessutom en väl sammansatt kost rik på fullkornsprodukter och samtidigt har en hälsosam livsstil minskar du risken för hjärtsjukdomar. I våra Frukosthjärtan fullkorn/naturell finns mer än 60 % fullkornsvete.


Nyckelhålsmärkning
Frebaco Frukosthjärtan är givetvis nyckelhålsmärkta eftersom de innehåller en så hög andel kostfiber (9 %) och samtidigt låg sockerhalt (2,5 %). Inget socker tillsatt, allt finns naturligt i råvarorna.


Från kvarnen på Västgötaslätten
Frebaco Frukosthjärtan tillverkas av Frebaco Kvarn på Västgötaslätten. Det är en väl vald plats med tanke på all den fina spannmål som bönderna i trakten odlar. Prova gärna våra Cornflakes, Fiberberikade Cornflakes, Havreringar fullkorn och Frukosthjärtan äpple/kanel.

Frebaco Frukosthjärtan fullkorn/naturell innehåller mer än 60 % fullkornsvete. Kostfiberhalten är hela 9 % och vi tillsätter inget socker. Eftersom din frukost är vår hjärtesak är våra Frukosthjärtan ytterligare ett bidrag till alla som vill äta en sund kost på ett enkelt och gott sätt. Serveras med mjölk, fil eller yoghurt till frukost eller mellanmål.

Tillagningsanvisning:

Servera Frebaco Frukosthjärtan med mjölk, fil eller yoghurt till frukost eller mellanmål. Förhöj smaken ytterligare genom att skiva över banan, tillsätta bär eller riva över äpple. Prova även Frebaco Frukosthjärtan i nyponsoppa eller som krispiga snacks. Föredrar du en frukostmåltid med lite sötma? Prova Frebaco Frukosthjärtan äpple/kanel som innehåller mindre än 5 % tillsatt socker.Innehållsdeklaration:

Fullkornsvetemjöl (62,5 %), kärnvetemjöl (30 %), maltextrakt och salt.


NÄRINGSVÄRDE genomsnitt för 100 g:
Energivärde 1500 kJ/360 kcal
Protein 11 g
Kolhydrat 72 g (varav sockerarter 2,5 g)
Fett 2,5 g (varav mättat fett 0,5 g)
Kostfiber 9 g
Natrium 0,4 g (motsvarar 1 g koksalt)
Tänkte slå ett slag för dessa flingor då de tog mig med storm, nej nu överdriver jag lite men det var faktiskt mkt godare än vad jag hade tänkt mig sen var de riktigt gulliga också, sen är de som sagt nyttigare än andra flingor så för att må bra satsa på dessa istället

Release me

Klockan ör 9:40 och jag börjar skolan 12:35, va gör jag då uppe nu?
Jag vet faktiskt inte, jag kan inte sova. Jag kommer att ångra detta sen när jag sitter ikväll och säger att jag är trött.

Men jag slits mellan så många olika tankar och känslor, jag vet inte vad som är rätt och vad som är fel.

Och det jag tänker på när jag ligger där är låten release me, jag känner mig som en fjärlil i en bur.
och då tänker ni att det finns inte, nej precis jag har en konstig känsla som inte funnits förr men nu är det så jag känner mig. Lite vilsen och borta men ändå alltid där.


Tv fanatiker

Hur ska jag klara tv-hösten?

Jag som följer alla serier hur ska jag hinna:

Måndag:
Topmodel 10
CSI
Färjan

Tisdag:
Topmodel 10
Ugly betty
Desperate housewives

Onsdag:
Topmodel 10
Grey's anatomy

Torsdag:
Du är vad du äter
Lyxfällan

Söndag:
Gossip girl

Tur att nästan ingen krockar, det är jag och tv:n i höst
Nej nu är jag upptagen med topmodel, trevlig kväll


Rubrik?

Jag är värdelös på att sätta fiffiga eller intressanta rubriker på mina inlägg har jag märkt, antingen skriver jag dagen eller goddag. Börjar bli lite fantasi löst.

Idag har jag vart ute på en skön två timmars tur i skogen med hunden och min kära gudmor. Vi gick en riktigt lång tur och det var verkligen skönt för hela kroppen att få röra på sig och vara ute i naturen.

Det är konstigt att vi alla människor inte uppskatar naturen mer, den finns bara där precis runt hörnet för att användas till de mest otroliga sakerna.
En timme i skogen och du känner dig som en helt annan människa.
Känner du dig trött och sliten, dra på dig sköna kläder att gå i och bra skor, dra med dig en kompis, sätt in Mp3 eller bara lyssna på naturen och sen är det bara att gå.

Måste vara mitt absolut bästa tips till alla !

Om jag ska berätta lite om mitt så otroligt intressanta liv också så akn jag berätta att jag var på mitt vanliga doktor besök i dag eller jag ska kalla det handläggar besök och allt var som vanligt och jag ska bara fortsätta på, en liten ändring på kosten bara.
Ingen skola för mig idag och imorgon har vi bara en lektion, Skolan är riktigt uttröttande ;)

En trevlig helg


Ja det har varit en riktigt trevlig helg dena helgen, nog för att jag blivit några hundra fattigare på skor( igen) tyvär.

Var inne i fredags och köpte med mig 3 par nya skor hem, och för tre veckor sen köpte jag tre andra par, hur ska jag hinna använda alla.
Skorna som fick följa med mig hem i fredags var iaf:

Stövlar

     

UggsPumps

( fast svarta )

Behöver egentligen inga pumps men dessa kostade 49kr så kunde inte bara låta dem vara kvar precis.
Sen kan man säga vad man vill om hur fula uggs är eller inte, men oavsett vad så är de riktigt sköna att gå runt i och de är varma !
Stövlarna kännde jag att jag bara behövde köpa då det var de första stövlarna jag kommit i någonsin förutom mina speciall beställda ridstövlar pga av mina vader.
och det känns som om man vill ha det i vinter om man ska ha klänning eller så då barbent känns liet för kallt.

Inte nog med detta har jag även beställt hem en ny mobil den här helgen Nokia 6500 Slide


Mamma mobil är på väg att ge upp så hon behövde köpa en ny , men hittade ingen så hon fick ta min så blir det ny till mig istället.Under helgen har jag även haft en hund på prov , tyvärr var han inte hunden för mig, riktigt tråkigt då han var en super söt hund.
Men om någon är intresserad v en 1,5 årig border collie kan ni ju säga till.


Bilderna från bryssel ligger nu uppe på facebook :)


Lördag

Då var det helg igen, efter en jobbig och slitig vecka? Nja kan nog inte riktigt säga att jag är speciellt sönder stressad och slut arbetad.

Just nu sitter jag här hemma huset är alldeles tyst, pappa och stefan är iväg på fylle gäddan, och vad är nu det? En fiske tävling som egentligen går ut på vem som får störst fisk men i slut ändan är det en anledning till att få dricka sig lite lagom lullig och ha trevligt med de andra grabbarna.
Syster mimmie jobbar sin första dag i ishallen utan mig, hur ska hon överleva;)
Mamma ligger här brevid mig och läser expressen
Hundarna sover, ja precis hundarna, det har tidigare alltid bara varit hunden, men idag har jag en border collie hane på 1,5 år påprov hemma,vi ska se hru det går med han om allt går bra får ahn bli en ny familje medlem.
Jag som skulle köpa en liten tik valp som fick väga max 5 kilo sitter nu här med en större hane som defintift inte vägaer 5 kilo. Ja ibland ger livet än överaskningar.


Nu ska jag se till att lägger över alla bilder på datorn , nu har jag ingen undanflykt till att inte göra det !

Ha det bäst !

Full rulle

Sitter med datorn på frukost borde och smäller i mig frukosten, min buss går om tio minuter och jag hade tänkt sätta mig och läsa nynäsposten innan jag uppfattade vad klockan var.

Hade en skön sovmorgon idag till klockan 12:35 alltid lika trevlig så sov ut till 11 sen har jag tagit upp min tvätt och stoppad in den i garderoben, oj vad jag har varit duktig :)

Nej nu måste jag verkligen sätta fart om jag ska ta mig i tid till skolan

Ha en trevlig dag !

Skola skola skola skola

Åter tilbaka till dena avlägsna plats där dagarna är till för att spenderas.
Har precis varit och ätit i den otroligt fina matsadeln med all underbar gourmet mat på matselden med alla otroligt olika buffe rätter att välja mellan, efterrätts bordet ska vi inte ens prata om.
Det är fler meter långt med säkert åtta olika tårt soter och alla kakor och glass sorter.
Drycken är frivillig och allt är bara underbart.
Nej tillbaka till verkligeheten, dagens lunch var några äckligt slämiga kyckling liknande klumpar, jag kunde inte förmå mig att ens ta en sådan äcklig bit, skulle säkert ändå bara vara som att tugga på senotr och suddgummi.
Så min lunch vart någon pasta geggamoja och majs, känner att det var något i pastan som får min mat att åka lite kana upp och ner i magen.
Typiskt!


Svenskan och religonen vaklarad på morgonen och nu är det grafisk,geografi och sp-tid kvar...
Jag samlar kraft, känner mig som en stjärn elev dena termin, Hoppas det fortsätter så !

Kvällen i all ära

Nu ska jag snart upp till ishallen för schema möte, efter det stallet för att hovslagaren kommer.
och eftermiddagen har tillbringats i skogen med hunden
I kväll sen ska jag se ett nytt gossip girl avsnitt.


Åter kommer sen med mer intressanata detaljer om mitt otroligt händelserika liv (hmm)

God morgon

Sitter i skolan på svenska lektion är är lika aktiv som alltid, Någon gång måste jag skärpa mig !

Kvällen igår tillbringades med en hyrd film och lite glass och självklart en underbar älskling !

Filmen vi såg heter The flock.


Om The Flock:

Agent Babbage har två veckor kvar som observerare av sexförbrytare, under denna tid ska han träna nykomlingen Allison Laurie. Babbage har svårt att skilja på sitt jobb och sina känslor for de förbrytare han övervakar. Ett nytt fall med en försvunnen ung flicka far känslorna att att svalla. Kommer paret att hinna lösa mysteriet i tid?

En kraftigt gjord film, med ett väldigt starkt ämne
var lite tråkig vissa stunder och tappade knistan, blev helt klart bäst i slutet !


Allt är som vanligt

Nu har jag börjat komma in i skola rutinerna igen efter två dagar i skolan, igår hade jag bara två lektioner och idag en så det var inte så mkt att skryta med kanske...

Igår jobbade även jag och syster min i ishallen, jag försökte lära henne allt jag kunde.
Hon hade lite svårt med vissa små saker så vi fick iaf lite att skratta åt.

När jag skulle åka till skolan på morgonen ( orgonen och morgonen 12:35) mötes jag av ett glatt gäng på 3 som hade varit på vatten gympa ( Mickis marie och camilla) de passade inte riktigt in i min bild av ösmos busshålls plats men men
Efter att ha väntad nästan en halvtimma på bussen insåg vi att bussen inte tänkte dycka upp och ta oss till våran efterlängtade skola.
Tur som jag ahde skulle pojkvännen ner till tandläkaren så han kunde köra oss.
Tack älskling !

Sen hade vi bara en lektion, där jag tillbringade tiden med att sitta vi datorn och inte göra någonting så det var den dagen till spillo.

Efter skolan gick jag ut pålövet med hunden och möte upp min kära gudmor i detta fina väder, det var riktigt behagligt ute och det var faktiskt riktigt skönt att sitta i solen.

Någon dag ska jag försöka få mig själv att lägga in bilder från bryssel och turkeiet, men jag är för lat

Nej dags att dra sig tillbaka till vardagen
Trevlig kväll !


God morgon

Känndes konstigt att vakna efter en väckar klocka imorse och desutom inte ha skinande sol utanför fönsterna.

Men nu är jag iaf uppe, skulle bara sitta är snabbt för att kolla när bussen gick, men man fastnar självklart alltid på andra saker, men vem gör inte det?

Jag börjar inte förens 10 idag men är uppe lite tidigare för ska se om jag kan lyckas fixa min jäkla frisyr, men det åter står att se.

efter skolan blir det nog till apoteket för att köpa lite medicin, jag känner mig värkligen inte frisk !


Men men dags att börja göra sig kalr för skolan...

Ha en bra dag !

Hårmodell

Glömmde nämna en riktigt rolig sak som hände på min lilla resa till turkiet.
Jag fick sitta hår modell.
Låter säkert konstigt men jag satt på en stoll med ca 30 frisörer stirrandes på mig medans en proffs frisör gav mig en helt ny frisyr, nja knaks einte helt nya, men jag har nästan inget hår kvar och har rosa och koppar färgade slingor i mitt blonda hår. Låter säkert riktigt skummt, och det är det också.
tror inte jag kommer ha kvar det speciellt länge men det är lite kul, det såg snyggt ut när han hade fixat det men nu kan jag verkligen inte fixa det själv det går verkligen inte och det är precis så jag får upp mitt hår i en knut på huvudet haha

Men men det var en rolig upplevelse, de var svenska frisörer som tur va men jag fattade ändå inte va de babblade om.

typ jonas ska vi ta b11 i hennes hår eller tror du 6vr passar bättre till dessa nyanser och ska vi använda 45v eller 37 e som effekt?

ja som sagt jag fattde ingenting, sen fick jag inte se förens de var klara hur det skulle se ut och bak på huvudet har jag typ 8cm långt hår så när jag såg allt hur rala av men inte visste var det kom i från vart jag nästan riktigt rädd:P
jag som var så glad att mitt hår vuxit ut igen.

Men snyggt var det, eller iaf tills jag hoppade in i duschen nu vet jag inte riktigt hur det ser ut stefan kallar mig papegojan så ja vem vet hur jag ser ut egentligen ska försök få iordning på det så jag inte ser ut som stryck i skolan imorgon haha

tyvär har jag inga bilder då jag glömmde fota innan jag hade hoppat in i duschen och förstört frisyre:p

men koppar slingorna har typ ändrat färg i solen så ä nu mera gul orange !

ska se om jag kn göra en snygg frisyr imorgon bitti, men med mitt tålamod slutar det nog med en knut och hår spännen :)

älskar tofsar och härspännen !

Jag är hemma igen !

Herregud va konstigt det känns att nu vara hemma igen och inte känna att man ska iväg igen, i två veckor har jag varit på resande fot och allt har vart så himmla roligt.
Jag skulle inte kunna haft bättre två veckor, eller jo skulle kunna sluppity alla sjukdomar jag haft under tiden i turkiet men annars är det ovärderligt.

Bryssel med sp3orna var ett minne för livet, det var helt otroligt hur underbara man märkte att alla var. Var har alla dessa människor vart förr? inte gått i samma skola som mig va?
Jag kan bara säga att det var helt sjukt roligt.
sen att vi bode på en porrgata och att bryssels människor hade lita annorlunda syn på saker och ting var ju bara en liten grej i kanten
och sen för att citera Mickis:
"De andra har sjukt fin utsikt, våran är mest bara sjuk"

detta stämde verkligen vi stirrade in i en grå betong väg men vad gör väll de, vi kom ju inte ditt för utsiktens skull ;)
jag bodde med Mickis, Marie och så självklart Tilda !
Helt underbart säger jag bara!

sen att det var en riktigt grinig busschafför som avslutade vår resa gjorde det ju bara lite små kul.

En natt i sverige sen iväg ige och dena gånf till Turkiet med älsklingen

Och oj så underbart det kan vara( jag tror jag använt ordet underbart ca 100ggr i dena text snart)
vi bodde på ett super mysigt hotell med fian rum (till skillnad mot bryssels äckel rum ;) )
Stor pool, nära till stranden och god mat vad mer kan man begära?
ena dagen åkte ci på utflyckt och fixk se skölpaddor och bada i 17 gradit vatten.
Åker hela vägen till turkiet för att bada i mineralvatten som ser ut som sveriges och var ungefär lika kallt som sveriges, ja vad ska man säga doppet i kylan var iaf väldigt uppfriskande :)
Det enda konstiga med våran resa var att alla pogram som sändes på deras tv hade jul tema så känndes konstigt att titta ut genojm fönstret och se solen och se på tomten på tv:n

Vi måste även ha haft tur med alla försäljare, för de hade typ fasta nu så alla låg och sov vilket gjorde att vi slapp lyssna på tjat eller så utan kundfe gå runt och titta på alla saker i lugn och ro, sen gjorde vi några riktigt förbanade med våran pruttning men de gav sig och vi fick sakerna för priset vi ville.

jag haräven hunnit läst ut tre riktigt bra böcker under dena resa:

sex som jag vill ha det
pojken som inte fanns
stum sitter guden

men tro inte jag ahr haft tråkigt för det !

Har bara få vara en vecka iväg från min älskling var precis de jag behövde, allt var så fint och mysigt (skulle vilja säga underbart, men ska spara lite på det ordet tänkte jag )

Sista kvällen var det ett riktigt åskväder som var riktigt trevligt att sitta och titta på, men tyvär dagen efter blev det molningt men vad gör väll de, de var ju ändå dagen vi skulle åka hem.

planet var 5 timmar försenat så jag var hemme kl 08 i morse så nu har jag sovit och är någorlunda pigg, trots att jag mår piss med hals ont hosta och ögon inflammation, tror jag har haft allt som går att ha under mina resor så nu kanske jag slipper vara sjuk ett bra tag framöver.

När jag kommer till arlanda ser jag att gaten vi går av på var samma jag startade på när jag åkte till bryssel så min resa startade och slutade på samma ställe !


bilder kommer sen !
Jag har saknat alla och hoppas ni har saknat mig ;)

På resande fot

8-12/9 Bryssel, Belgien
Med alla Sp3:or


13-20/9 ,
                           Sunwing Resort & Spa Side Beach, Side
Turkiet
Med älsklingen <3
Hemma kvällen mellan fredag coh lördag, annars på resande fot fram tom 21 september
Ha det så bra hemma i sverige !

Lung dag

Idag ska jag bara ta det lungt och försöka att inte skrämma upp mig själv med att jag faktiskt ska flyga imorgon:/
vilket jag typ inte gjort sen ajg var 6 år och det kommer jag verkligen inte ihåg.
Men det känns som om magen är någorlunda lugn och jag har fortfarande inte fått panik, men vem vet vad jag kan få på flyget.
Tur att jag ahr mina kära vänner att hålla i handen.

Idag ska jag upp till ishallen och se pojkvännn spela hockey match, allt är som vanligt igen helt enkelt.
Det är hockey hela året runt förutom sommar månaderna.

Jag har nu packat allt i min väska tyvär kunde jag inte bestämma mig över vissa kläder så blev lite emr kläder än vad jag hade tänkt.

Och mickis jag tror du kommer överleva medans jag läser, jag är väll inte den enda som ska med på resan ;)
Det ska bli kul att se dig på ett plan, aldrig att du kommer kunna sitta still !

Imorgon åker vi till Bryssel !

Mys kväll

Så då var allt packat och klart och jag och pojkvännen har legat framför tv och haft en riktig mys kväll med lite glass osv.
det var helt underbart att bara få krypa ihop framför tv:n.
Jag kommer sakna honom de 5 dagar jag kommer vara i bryssel, men han och jag ska utomlands efter så ser verkligen fram emot det.

Shopping och regn

Idag gick jag min mamma och min faster ner på centrum för att vi skulle titta lite i affärer.
Och jag lyckades med detta finna det fraliga med att handla på sitt kort och inte ta ut kontanter, man märker inte hur mkt man gör av med !
Jag köpte 4 ny böcker till bryssel resan (som är på måndag) så jag skulle ha något att gör apå flyget osv. Sen köpte jag en ny Mp3 så jag kan lyssna lite på musik, inte för att jag har så mkt bra musik på min dator, men snart har ajg lite ny är på väg !
Sen blev det lite kläder som jeans, linne och trosor och även ett paraply då bryssel sägs vara regnit !

Nu ska jag åter gå till packningen igen, det känns som om jag kommer glömma något !

Ha det så bra !

Lyckad dag

I dag har jag haft en bra dag, har inte stött på några problem
Men jag har lyckats med en hel del.
Först på lunchen i skolan lyckades jga stänka ner sylt över hela mig, men vad ska man säga jag bjöd de andra på ett gott skratt iaf.
Sen hämtade mamma mig från skolan så åkte vi hem till mormor för att äta lite åppelkaka och hämta kvitton så jag kunde åka in till länna och lämna in min kamra som har ett objektiv fel(det är iaf vad kameran själv säger att den har, men vad vet jag)
Så efter att ha hämtat kvittona bar det av mot länna, där tänkte jag att jag skulle ta och titta på lite skor då jag inte har några skor alls, eller jo får inte glömma mina glocalnet flip flop (som jag fått gratis, vilket även det gav de i skolan ett gott skratt) och sen ahr jag ett par ljus rosa foppa tofflor.
ingen av dessa par skor känns väldigt lockande att ha med till bryssel, så bestämmde mig för att gå in på sko punkten för att se om jag kunde hitta iaf ett par skor att ta med hem.
Det hela slutade med att jg kommer ut med 3 par och för dessa tre par har jag betalat ENDAST 150kr
Det hela känndes riktigt ´bra då jag i helgen hade tänkt åka och köpa ett par skor för 800kr , skopunkten har super dålig kvalite och skorna håller inte länge men får jag 3 par för det priset kan det faktiskt få vara värt det. Så bara för att jag blev så glad att jag fick dem så billigt tänkte jag gå coh köpa mig en ipod men hittade ingen jag vill ha, Kanke gör det imrogon när jag ska ner på centrum med min mamma och min faster (som haft hjärnblödning) min faster ville så gärna gå i lite affärer igen.
Innan jag och mamma åkte hem hann vi med en tur på Ica och där fick jag en gratis Harry boy, så vem vet imorgon kanske det är jag som vinner miljonen, man kan ju alltid hoppas !

Sen har kvällen vart som en vanlig fredag, farmor har varit här och jag och pojkvännen har tagit det lungt...

Läste en recension från metro idag på filmen WALL-E (riktigt sugen på att se den) ett citat från personen som skrivit recensionen var riktigt rolig
Galaxer i mina braxer, vilket äventyr
Låter som en riktigt bra film !


En kväll som alla andra kvällar

Mitt liv går vidare som vanligt, inget nytt som händer förutom att datumen blir annorlunda.
Pojkvännen jobbar och jag sitter med mind ator och min tv:n, och jag är nöjd så !

Har även vart nån timma i stallet och matat tottosarna.


Men nu lider även dena dag mot sitt slut så det är dax för ett avslut på dagen.


Godnatt på er !

iblandså

En tjej ~18 går förbi ett gäng killar ~22. En av killarna böjer sig fram och nyper tjejen i rumpan.
Tjejen (skriker): VAD FAN TROR DU ATT DU HÅLLER PÅ MED?!
Killen: Men va' fan, slappna av lite!
Tjejen: Du, ge mig EN anledning att inte ge dej en örfil!
Killen: Jag slår tillbaka!
Tjejen (skamset): Okej, det var en ganska bra anledning...
Tjejen går snabbt därifrån.Ett barn ~10 står på ett säte och hoppar och pekar och verkar vara allmänt hysterisk.

Pappan ~40: Sätt dig ner nu och ta det lugnt.
Barnet: Pappa, jag vill ha en sådan där båt till jul, kan inte vi fira jul tillsammans!?
Pappan: Nej det kan vi inte göra, för jag hatar din mamma.Två tjejer ~25, står i kö inne på toaletten och väntar på att en toalett ska bli ledig. En tjej ~20 står och bättrar på sitt smink i en spegel. Tjej 1 i toakön börjar att se olycklig ut.
Tjej 2: Vad är det för fel?
Tjej 1: Jag fick precis mens och jag har inga tamponger...
Tjej 2: Oj, det var ju inte så bra!
Tjej 3 (som har tjuvlyssnat på samtalet): Jag har en kondom!
De två andra stirrar förvånat på henne. Tjej 3 börjar inse vad hon sa och rodnar.
Tjej 3: Nej...det har jag inte...varför skulle jag ha en kondom med mig...
Alla tre tjejerna tittar åt varsitt håll och låtsas som att det regnar.
jamenvisst

Klassrum, Piteå

Kille 1 ~16: Alltså vad är självdistans egentligen?
Kille 2 ~16: Det är hur långt man har mellan långfingrarna när man sträcker ut armarna.


Blont eller brunt...

Ja och så var vi tillbaka till de väldigt svåra i-lands problemen.


Jag kan aldrig bestämma mig när det kommer till mit hår, mitt hår har hatf alla färger och alla frisyrer.
Men jag kna helt enkelt inte komma på vad som kan vara min frisyr, vad passar mig bäst.
Hälften svara blont och hälften svarar brunt.

Såg idag att tilda hade lagt ut en ny bild på mig på facebook där mans er min blonda hårfärg lite bättre så nu har jag något att jämföra mina andra kort med.

    

Blont , brunt eller mittimellan , varför inte göra en lek av de hela...

Sen till nästa problem frisyren, lugg inte lugg? uppklippt inte uppklippt?

Måste bara säga herregud vilka problem jag har ! det är inte sant !

Jag känner verkligen skam över att jag inte tillför något nyttig eller viktigt till denna jord, eller jo jag tillför mig själv?

Livet är inte alltid lätt

Säger en person till mig att inte reta upp mig, är det de första jag gör.
Säger någon till mig att jag inte ska vara arg, blir jag ännu argare.

Säger du åt mig att vara glad, så tycker jag du tjatar och blir grining

Jag är helt enkelt en komplicerad människa, med ett humör som ingen annan.

Men när jag är glad, gör jag alla andra glada

Skola tider

Nu sitter jag på grafisk kommunikation, och önskar att tiden ska gå fortare.
bara en lektion och Sp-tid kvar efter det.

Ishallen

Hösten är här, mitt vardagliga höst liv har börjat.
Idag jobbade jag mitt första pass i ishallen.
Det är mitt femte år som cafeteria tjej där och jag måste säga att det känns lite som en vana att jobba där under hösten och våren.
Och gammla vanor går inte att bryta, eller?

Nu har stefan precis ätit nudlar och jag har ätit en banan.
Kan inte ha datorn ikopplad så det är likabra att stänga av nu, innan batterierna dör när jag minst vill det.

Godnatt !

Gossip girl , första avsnittet avklarat

Så nu har jag sett det nyaste gossip girl avsnittet, och det gjorde mig verkligen inte besviken.
den får mig att vilja ha mer, mer ,mer
Helt underbar serie som aldrig slutar överaska en, längtar redan till nästa pogram


Nej nu ska datan få sova och tv:n får ta över, tidig morgon imorgon och pojkvännen kommer snart hem.


God natt på er !

Gossip girl

Om en liten stund sitter jag och ser de nya avsnittet, Helt underbart


Bortskämd

Ja då var pojkvännen på hockey träning och jag sitter här själv igen, men helt själv är jag inte riktigt då jag har tv och datorn om det sk avaa till någon tröst.
sitter nu framför vänner och tittar, ett gammalt kärt pogram som man trodde man sett alla pogram av vi det här laget, men forfatnde kommer nya överaskningar.

När inte jag har min blick och mitt intresse riktat mot tv:n går rsten av tiden åt att kolla på utlandsresor och hundannonser.

Det jobbigaste med att titta på dessa två är att hur mkt man försöker vill man nästan alltid ha allt hur ska man kunna välja?
Hur låter detta egentligen när man säger det? mina största problem är vilken utlansresa man ska välja eller vilken gullig liten hundvalp man ska köpa.
Mendans andra människor i svårare länder tänker på om de ens kommer kunna överleva dagen, eller hur de ska få mat, det går inte att förstå att det kan vara så olika.

Min gudmor berättade här omdagen när vi gick i skogen med hundarna vad det viktigaste i en operationssal i utsatta länder va.
Nedsövning och sådan gissar man ganska snabbt på , men det viktigaste för dem var en flugsmälla ! för så fort de opererade komd et hur mkt flugor som helst, som från ingenstanns
Det är sjukt hur det kan vara på andra ställen , där används engångshandskar om och om igen, sko skydd vi har på fötterna har de på huvudet.

Ja vad säger man, tänk om man kunde förstå deras vardag och sluta klaga på sin egen !


Jag är riktigt bortskämd !

Sovmorgon

Jag som på helgerna knappt kan sova längre än 9, kan på något konstigt sätt sova hur länge som helst på en vardag.
idag har jag bara ne lektion i grafisk kommunikation så börjar inte förens fem över halv ett, riktigt skönt så jag har kunnat ta det lungt och ätit frukost och läst nynäsposten osv.

Det finns en händelse som händer på morgonen som får mig att tänka på lotta på bråkmakagatan, när hennes pappa kommer hemma och börjar snurra henne i famnen och alla skrattar, sen råkar de vällta ner en fin vas som går sönder och allt blir tyst.
Ungefär så känns det på morgonen när allt går bra och det slutar med att någon välter ut sitt glas eller något i den stilen.

Ja idag har jag inga planer förutom att jag ska upp till djuren efter skolan, sen blir det väll hem och göra psykologi läxan.

Hej så länge !

<3

Varför älskar jag Stefan valberg mest av allt, jo för att han kan konsten att få en att känna sig älskad :

Hej älskling.

Jag kom precis hem. Skulle gå och lägga mig men att inte känna din kropp
brevid min i sängen får mig att vilja börja gråta.
Saknaden av dig är hemsk.
jag vet att vi bara varit borta från varann i ett dygn men det känns som en
evighet.

Jag vill bara springa hem till dig nu och krypa ner under ditt täcke och
krama om dig.

Jag älskar dig. Du är den enda personen som jag lever för just nu.
Du är den enda personen som är den första jag ser och tänker på när jag
vaknar.
Du är den enda personen som jag drömmer om och ser precis innan jag ska gå
och lägga mig.

Saknar dig du får gärna höra av dig i morron.att bara få höra din röst just nu skulle jag kunna döda för.
Jag blir varm i hela kroppen och det känns som om mitt hjärta ska hoppa ut från sin plats.

Älskar dig My Sonntag du och jag föralltid, det finns ingen annan i mina
ögon som uppfyller mina önskningar som du gör. Du är den vackraste personen
jag vet.
Och du är min

Puss och kram sov gott, vi ses i morron kommer bara att tänka på dig just nu

Älskar dig

Din Stefan


My sonntag
Min kärlek till dig
Är det bästa som hänt mig
Ingen kan tänka sig
Att jag kommer lämna dig
Det går inte att beskriva
Känslan som jag får utav dig
Det känns som om den alltid
Kommer att finnas kvar
Du skrev ditt namn i mitt hjärta
Du skrev att du aldrig ska lämna mig
Och ge mig smärta
Fjärillarna som kittlar i magen
När jag ser dig
Går inte att beskriva med ord
Men jag kan säga att känslan
Är underbar
Men en sak kan jag säga
Att kärleken som du ger mig
Den kommer jag också ge dig
Det finns så mycket du inte kan se
Som tanken på dig kan få mig att le
Det finns så mycket du inte fått
Höra så mycket jag vill att vi ska göra
Det finns så mycket med dig som är bra
När jag tänker på dig så blir jag så gla
Du har fått mig att tro på kärlek
Du har lärt mig lita på mina känslor
Du har fått mig att älska
Såsom jag aldrig har kunnat
Fortsätt att älska mig och var ärlig
Så att jag för första gången
Kan känna tillit och trygghet
Så stanna hos mig föralltid
Du var en av dom miljoner stjärnor som lös
På himelen
En ängel med riktiga vingar
Som lös upp andras tillvaro
Jag som undrade när den skulle komma till mig
Så landade du mitt framför mig
Med dom finaste ögonen
Det finaste håret
Den finaste kroppen
Och med det största och vackraste hjärtat
Som inte kommer någon annan stans
Än från himelen
Svaret varför det regnar ute finns
Och det svaret är för att han där uppe
Han som kallar sig gud
Gråter för att han har förlorat
Sin finaste och vackraste ängel
Som någonsin funnits i detta universum
Vet du inte vilken ängel som jag pratar om
Så kan jag bara säga så här
Den ängeln är du My Sonntag.
Varför skriver jag detta då?
Jo för att jag vill tala om och säga till dig
Att du är den finaste varelse som funnits.
För att göra det hela kortfattat så säger jag bara
Med 5 ord och 21 bokstäver
JAG ÄLSKAR DIG MY SONNTAGUnderbara mejls skrivna av världens bästa, Ja jag är världens lyckligaste 

Älskar Stefan valberg !
 

Alltid samma sak

Varje termin intalar jag mig själv, att dena termin ska jag ta tag i skola, dena termin ska jag verkligen stasa och vara med på allt.
Redan nu har jag tröttnat!
Vi har gått knappt två veckor i skolan och jag har helt tappat fästet redan, jag är ointresserad känner mig lost och har inte en anning om vad det är vi håller på med egentligen.
Vi ska ha en läxa inne på onsdag och läxförhör på fredag, har jag någon annig om vad? Nej knappt.
Har jag börjat jobba med uppgifterna? Nej knappt.

Jag som trodde trean skulle vara enkel, vi hade så några ämnen och då kan det inte vara så svårt att hänga med !
Nej men alla ämnen är nya ämnen och nästan alla lärare är nya lärare och då ska man lära sig dem med, och allt detta gör det hela så mycket svårare.

Dena termin såg jag verkligen fram emot att bli den där pluggisen som skulle lyssna svara på allt och altid ha alla uppgifter klara i tid, om inte lite innan.

Men va hände med den personen? Ja vad ska man säga jag sitter med och lyssnar men vet inte riktigt va det är de säger då jag egentligen är någon helt annan stanns med hela tanke verksameten.

Och jag tror det flesta i min klass har drabbats av samma sjukdom som mig, för det är inte många som är intresserade och lyssnar.
Vad har det tagit till oss? Vi är helt enketl ett par fnittriga flickor med noll intresse av att sitta still och lyssna.

Så låt oss vara fri att vara som vi vill och göra som vi vill, Vi klarar det alltid i slut ändan!
(för på något sätt gör vi det konstigt nog)
Om en person är både varm och kall, är den ljumen då?
Vissa personer ändras aldrig, skolan har börjat igen !

1 September

Så nu börjar hösten, eller är det så?
För mig betyder iaf september höst, och kommer noga lltid att göra.
Det får mig att tänka på gula löv, lera och blåst.

Men ibalnd kan vädret överaska, det känns intré riktigt som om det blivit så där super kallt än iaf, man kan fortfarande röra sig ute med tröja, än har inte jackorna kommit fram.

Men snart så kommer nog kylan och snart även så jackor och mössa/vantar

Jag tycker det är ganska mysigt att ta på sig varma kläder, vi får se va denna höst bjuder på !

Lekt lite

Så nu har jag lekt lite med designen , är inte riktigt nöjd men bättre än den andra.

:)

Nackdelen med tekniska prylar

Min dator fungerar inte som jag vill , internet bråkar och hemsidor knölar.
Så min blogg får vara ful och trist till jag orkar ta mig tiden att göra iordinge allt utan att få damp varje gång det går fel eller det hänger sig. Men som man säger om jag, jag har en förvana att vara extrem och kommer därför vara det här med !
Går det inte som jag vill, då behöver det inte gå alls !

Ibland hatar jag att man kom på alla tekniska saker, alla dessa saker är gjorda för att reta oss människor tills vi når våran bristnings gräns.
För hur många gånger egentligen har man inte stått och svurit och sagt ett och annats fult ord till en teknisk pryl?
Jo de är nog ett flertal gånger, och på dena punkt tror jag verkligen inte att jag är ensam !

Jag kan ibland förundrars över hur människor klarade sig förr utan mobiler och telefoner, hur kunde man träffas, hur fick amn veta allt och ja det slut gilltiga helt enketl hur lyckades man överleva?


Teknik är idag vårat liv, hur många gånger om dagen använder man inte något tekniskt? mobil,dator, musik osv.


Ens ak är för mig iaf säker jag skulle inte klara mig utan det oas hur mycket det egentligen stör mig att vi människor är handikappade utan våran teknik, men det är väl helt enkelt så världen ser ut idag, och jag tror inte framtiden kommer bli bättre !

Nej nu ska jag titta va klockan är på min mobil sen ska jag fortsätta sitta här framför min dator, sen kanske det blir lite tv.


Hej så länge !

RSS 2.0