Nu har jag gjort det...

Jag väntade ända in till det sista för att se på det många pratar om, det många betäknar som något patetiskt som är en skam för svensk tv.

Det jag pratar om är den rätte för rosing

Linda fick i dag sin Hugo, den 19åriga pojken.
Lindas kommentar på slutet var att om det inte var för all botox skulle hon le upp till öronen för att hon var så kär...
Ja deras kärlek tror jag på när jag ser att den håller.

Som Hugos mamma sa  "de kommer ha kul tillsammans en stund men detta håller inte i längden"

Ja vad säger man, lycka till?!

Ballar av stål

Ett klipp från gårddagens avsnitt som fick mig att skratta så jag höll på att ramla ur sängen!
The fuckersRetorikkonsult

Retorikkonsultprogrammet

Tycker du om att kommunicera med andra människor? Kan du uttrycka dig väl i tal och skrift? Är du bra på att ta egna initiativ? Då kan en utbildning till retorikkonsult vara något för dig. Som retorikkonsult fungerar du som expert på kommunikationsfrågor i en värld där utbytet av information får allt större betydelse.UtbildningenRetorikkonsultprogrammet är en krävande utbildning, där du ska utvecklas till expert inom kommunikationsområdet. Utbildningen ger dig därför många utmaningar där du får omsätta dina ämneskunskaper i praktisk handling. På programmet kombinerar du studier i retorik och svenska med programspecifika kurser och moment som projektledning, fältstudier och praktik. Teoretiskt ger programmet kunskap om såväl retoriska som språkvetenskapliga aspekter av kommunikation. Praktiskt ger utbildningen dig god träning i att leda projekt, undervisa i tal och skrift samt lösa olika typer av konsultuppgifter som efterfrågas på arbetsmarknaden.

ExamenFilosofie kandidatexamen med huvudområdet retorik.

Efter utbildningenRetorikkonsultprogrammet utbildar konsulter för företag, organisationer och myndigheter. Du kan arbeta med rådgivning i kommunikations- och språkfrågor, som utbildare i skriftlig och muntlig framställning, eller som talskrivare, redaktör, utredare och informatör. En retorikkonsult ska kunna framställa goda texter och textunderlag, liksom utforma bildmanus och grafiska produkter. Som utredare och problemlösare bidrar retorikkonsulten med olika metoder för kunskaps- och idéutveckling, och en retorikkonsult kan arbeta med personlig träning, varumärkesbyggande, samtalsledning, copywriting och så vidare.


Något för mig?!


Badande hund och Träningsvärk

Ännu än dag går mot sitt slut...
Nja inte riktigt kanske har iaf ett par timmar till!

Vad har hänt så härlångt på dagen?
Skol dagen gick som en dans eller nästan iaf, fast jag tycker att det är hemskt att behöva gå upp ur sängen innan klockan 8

En typisk Sp3 lektion:

Alla elever sitter och små pratar i små grupper...
Läraren kommer in och gör sig bered för att börja prata men inga elever reagerar...

Läraren: Ja ska vi ta och ha genomgång nu då?
Eleverna: Nee och fortsätter sen med sitt...
Läraren:
Nehep då får jag väl ta och ha den själv här borta då, med en väldigt ledsen ton och en stor suck.

Ja livet som lärare är inte enkelt och det är väl inte mer än rätt att vi gör det ännu lite svårare för dem?!

Dagen fortsatte på i sitt glatta tempo i takt med skinnande sol, Lite träningsvärk sen gymmet igår har jag allt vilket känns riktigt bra.


Efter skolan har jag betalat flak pengarna till Tilda, sen varit på apoteket och hämtat ut medicin( för 558 jävla kronor) efter detta skulle jag och mamma ta en tur på alhagen med hundarna.
Minnie som nu den senaste tiden har funnit den stora förtjusningen med att jaga fåglar sprang glatt efter en fågel, utan att märka att gräset blev till vatten. Plums sa det och upp kom en förvånad men mycket blöt hund. Och jag kunde inte göra annat än att skratta åt henne snäll som man är, men nu är hon iaf ny duschad med tutti frutti shampoo men inte luktar hon bättre för det.


Nu...

Nu snart 3 månader sen senaste inlägget har jag valt att komma tillbaka hit.
Jag vill skriva...

Men självklart måste designen uppdateras och det jobbar jag på nu, en ny start kräver en ny design.
Men det är väl självklart?


RSS 2.0