Sol

Äntligen är vårvädret tillbaka, nu hoppas vi på att det håller sig såhär och att snön inte tänker visa sig mer. Vi började morgonen med en promenad med hundarna, idag fick han åka bärselen runt då jag inte orkade ta fram vagnen nu på morgonen också, vagnen får han åka sen när vi ska gå till BVC.

Idag är det som tidigare nämnt dags för månadskollen på BVC, ska bli spännande att se vad han väger, jag gissar på att han är upp i 3500g nu.

De senaste dagarna har han varit lite grining, tror det har med magen att göra så ska fråga BVC lite om tips. Han äter ju till stor del mest ersättning, nu semper, och ammar mest bara för att det är mysigt och som lite komplement. Men ammningen har aldrig riktigt fungerat, har haft ammningsnapp redan från början och för ca en vecka sedan började han tappa tålamod och blev aldrig nöjd av bara ammning så då har vi gått över mer och mer till ersättning.

Får se om hon har ngr tips på vad jag kan göra för att hjälpa honom så behöver han inte bli så grining fram emot kvällen uatn kan få sova och slappna av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0